Monitor worden

YES Events organiseert unieke & uitdagende sportkampen, sportdagen, workshops en birthdays. Ben je minimum 17 jaar en werk je graag met kinderen of achter de schermen bij een grote organisatie? Meld je dan nu aan!

Unieke sfeer

YES Events staat garant voor een unieke sfeer binnen zijn crew. Naast de verschillende sportevents en workshops die we organiseren zorgen we ook regelmatig voor uitstappen en teambuildings voor onze crew.

Veel variatie

Door het grote aanbod binnen elk van onze brands is er enorm veel variatie binnen YES Events. Zo kan je onze sportkampen mee begeleiden, een verjaardagsfeest naar een hoger niveau tillen of een van onze waanzinnige workshops mee ondersteunen. Elke dag is anders en telkens staan er nieuwe avonturen klaar! Dankzij onze kampdraaiboeken en je eigen creativiteit maak je onze events onvergetelijk.

Groeimogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat je je persoonlijke kwaliteiten naar een hoger niveau kan tillen. Ben je gemotiveerd en heb je een can-do-mentaliteit? Dan geven wij jou graag de kans om hogerop te klimmen binnen onze organisatie.

Extra centje

Naast een geweldige ervaring, kan je ook een centje bijverdienen. Een YES-monitor met diploma ontvangt minstens 340 euro per week. Heb je nog geen monitorattest? Geen probleem: je kan bij ons ook stage doen en zo je monitorcarrière uit de startblokken schieten. Heb je graag nog wat meer informatie hierover? Contacteer ons gerust.

Kijk snel hieronder welke functie het best bij je past.

MONITOR

Onze monitoren (min. 17 jaar) hebben een passie voor kinderen en sport. Je bent een hele dag in de weer met de kids en zorgt voor een onvergetelijke dag vol sportplezier. Dat Lars wat stiller is en Emma hoogtevrees heeft heb jij al lang gezien. Je zorgt er dan ook voor dat Lars vriendjes maakt en je stelt Emma gerust dat ze helemaal veilig is in jouw handen. Activiteiten begeleiden of meedoen is geen enkel probleem voor je, want dit heb je al eerder gedaan bij de jeugdbeweging of je sportvereniging.

We zoeken monitoren voor onze sportkampen, sportdagen, workshops en birthdays.

HOOFDMONITOR

Als hoofdmonitor (min. 20 jaar) hou je alles ter plekke in de gaten. Er zijn namelijk verschillende sportkampen gaande op je locatie en het is dankzij jouw overzichtelijk oog dat alles goed verloopt. Onze monitoren én ouders kunnen bij jou terecht voor vragen en dankzij je uitgebreide ervaring help je hen meteen verder.

We zoeken hoofdmonitoren voor onze sportkampen.

AREA MANAGER

Area managers zijn verantwoordelijk voor een aantal locaties. We verwachten dus niet alleen ervaring met kampwerking maar ook een scherpe neus voor organisatie. Jij bent de noodlijn voor onze hoofdmonitoren: als zij het even niet meer weten dan help je hen verder met je kalme en vriendelijke aanpak. Je bent minimum 22 jaar en beschikt over een geldig rijbewijs en wagen.

We zoeken area managers voor onze sportkampen.

LOGISTIEKE MONITOR

Handige Harry of behendige Belle? Dan zit je hier goed! Als logistieke monitor weet jij waar al het materiaal in onze opslagplaats staat en bezorg je dit vrijdag of zaterdag op de locatie van onze sportkampen. Zo kunnen de kids en monitoren maandag supervlot aan een nieuw avontuur starten! Via onze handige registratietool kan je ons meteen laten weten welk materiaal stuk of vermist is zodat alles vlot opgevolgd wordt. Een rijbewijs is een must!

We zoeken logistieke monitoren voor onze sportkampen.

ALLROUND MONITOR

Jij bent ons vliegende hulp in noodgevallen. Ook aanvaardbaar: rijdende hulp. Met een geldig rijbewijs op zak en eigen wagen spring je graag in voor zieke collega’s. Je zoeft elke dag naar een andere locatie om extra hulp te bieden want collega-monitoren uit de nood helpen doe jij als de beste. Dankzij je onuitputtelijk enthousiasme en flexibiliteit vind je het geen enkel probleem om af en toe ook een week op dezelfde locatie te helpen. Beam me up, Scotty!

We zoeken allround monitoren voor onze sportkampen.

FOTOGRAAF / CAMERAMAN- OF VROUW

Een camera kent geen geheimen meer voor jou. Je bent creatief, en houdt van flexibiliteit. Lange afstanden schrikken je niet af. Met je eigen camera ga jij elke dag onze activiteiten af om ze ‘in the picture’ te zetten. Vlot omgaan met kinderen is voor jou geen probleem, je weet al snel hun aandacht te trekken. Achteraf weet je de gemaakte sfeerbeelden ook te bewerken en om te zetten in een geslaagd fotoalbum of aftermovie. Een eigen auto is vereiste!

We zoeken fotografen / camermannen of vrouwen voor onze sportkampen, sportdagen, workshops en birthdays.