B2B sportkampen

Organiseer met je bedrijf of openbare instelling een topweek voor de kinderen van je werknemers of inwoners. Geen zorgen, wij regelen alles.

Voor wie

Als gemeente organiseer je jaarlijks speelpleinwerking, maar je merkt dat je een extra aanvulling kan gebruiken om het stijgende opvangtekort te beperken. Je wil als bedrijf je werknemers en hun kinderen extra flexibiliteit bieden tijdens schoolvakanties. Een sportkamp vlakbij je kantoren biedt de oplossing: zeg vaarwel tegen onmogelijke verlofpuzzels en onderbezette teams.

Elk bedrijf of openbare instelling kan via onze B2B-formule beroep doen op onze expertise om een onvergetelijk sportkamp te organiseren voor de kinderen van je werknemers of inwoners.

Wat

Onze YES Sportkampen staan al jaren garant voor ongeëvenaard plezier, vernieuwende activiteiten en professionele begeleiding. Vanaf 2020 kan je ook als bedrijf of openbare instelling hiervan genieten!

Je kan een B2B Sportkamp boeken voor minimum 1 week en vanaf 20 kinderen. Het sportkamp is steeds in 1 thema, je kiest zelf welk thema het beste past bij jouw doelgroep. Benieuwd naar onze thema’s? Bekijk ze hier.

Voordelen

Bespaar uren werk dankzij onze volledige ontzorging: je zoekt zelf een locatie, liefst in de buurt van je kantoren of in je gemeente. Wij zorgen voor al de rest!

Inschrijvingsplatform*

Inschrijvingen gebeuren volledig online via ons platform, wij voorzien een aparte pagina met inschrijfformulier dat je gemakkelijk kan embedden in je eigen website. Is dit niet mogelijk of gewenst? Dan voorzien wij een aparte website-link om in te schrijven.

Administratie*

Van inschrijving en betaling (met bancontact) tot monitoren, materiaal, verzekering; briefing ouders en uitwerking van het sportkamp: wij regelen alles. Na afloop van het kamp voorzien wij de nodige fiscale attesten, het formulier voor de mutualiteit en een evaluatie van de week.

Gebruiksvriendelijke opvolging*

Je wordt steeds op de hoogte gehouden van het aantal inschrijvingen, prijs en betalingen. We voorzien een login op ons platform waar je de inschrijvingen en betalingen overzichtelijk kan opvolgen. Zo bespaar je enorm veel tijd in verdere opvolging!

professionele begeleiding

Aan de hand van het aantal ingeschreven kinderen voorzien we voldoende opgeleide monitoren (+18j) tijdens het sportkamp. Wanneer er specifieke expertise nodig is (vb. thema skateboard of step), zorgen wij hier ook voor.

*De inschrijvings- en administratiemodule is optioneel, je kan ook je eigen inschrijvingsmodule gebruiken.

Prijs

De totale prijs van een sportweek die wij factureren, is steeds op maat. De prijs is afhankelijk van thema, aantal geschatte inschrijvingen en duur (1 of meerdere weken). Alvast een inschatting weten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte op.

Je bepaalt zelf wat je inwoners of werknemers betalen. Reken je alles door? Bied je 50% korting aan? Of is dit een cadeautje voor je werknemers? Jij geeft de prijsindicatie door, wij verwerken die mee in het inschrijfformulier.

Wil je liever een ééndagsevent? Dat kan ook! Check daarvoor onze YES WORKSHOPS.