YOUNG AWARENESS

Samen naar een betere wereld

BETERE SAMENLEVING

YES Events wil in de eerste plaats elk kind een onvergetelijk kamp laten beleven. Dat doen we door telkens te zorgen voor supertoffe activiteiten, glimlachende monitoren en zoveel meer zodat iedereen zich thuis voelt.

Naast sport en spel, vinden we ook sociaal engagement belangrijk. Daarom hebben we Young Awareness in het leven geroepen: een activiteit dat op elk kamp doorgaat om het maatschappelijk bewustzijn van kinderen aan te wakkeren. Het is pas door het begrijpen van elkaar en de wereld, dat we er samen een betere plek van kunnen maken.

SPELEND LEREN

Omdat wij vinden dat spelend leren de beste manier van educatie is, hebben we verschillende activiteiten uitgewerkt om dat maatschappelijk bewustzijn te versterken.

Afhankelijk van de groep en het kamp, focussen we ons op voedselverspilling, interculturaliteit, invaliditeit, (kans)armoede, milieu, …

Zo vertellen we de kinderen meer over hoe we in 2020 & 2021 meer dan 16.000 bomen hebben geplant via ons One Tree Planted project (1 inschrijving = 1 boom), hoe we met Charity ook minder fortuinlijke kinderen op kamp kunnen sturen en waarom we sinds 2020 alle plastic bekers bannen en vragen om herbruikbare drinkbussen mee te brengen. Geen zorgen: ze zitten bij YES Events niet op de schoolbanken! Wij leren door te spelen en sporten en voor Young Awareness is dat niet anders.