Charity

Iedereen op kamp met young charity!

Young charity

Young Charity is een goed doel opgericht door YES Sportkampen om kinderen van kansarme gezinnen de kans te geven om een onvergetelijke zomer te beleven op kamp. Op onze verschillende locaties worden steeds enkele plaatsen voorzien voor kinderen die anders niet de mogelijkheid hebben om op kamp te gaan. Met dit idee willen wij graag ons steentje bijdragen aan kinderen die het thuis niet altijd even makkelijk hebben.

Voor wie?

Het Young Charity programma is enkel voor kinderen van ouders die het financieel heel moeilijk hebben en die zelf anders zelden of nooit op kamp kunnen gaan. Elke situatie is anders en daarom behandelen wij elke aanvraag persoonlijk. Zo kunnen we garanderen dat enkel de mensen die het echt nodig hebben kunnen genieten van dit programma.

Denk je zelf in aanmerking te komen of ken je iemand die in aanmerking komt voor Young Charity? Laat het ons dan weten op [email protected]!

Spread the word

Help ons bij het verspreiden van onze boodschap, zo kunnen we meer mensen bereiken en krijgen ook meer kinderen de kans op een fantastische zomer!