Over ons

YES Events is een jonge, dynamische en sterk groeiende organisatie waar plezier en sport centraal staan. YES Events wil kinderen van alle leeftijden aanzetten tot meer bewegen in een toffe groepssfeer. Met merken als YES Sportkampen, YES Sportdagen en YES Workshops wordt die boodschap zo breed mogelijk verspreid.

MISSIE

Waarom we doen wat we doen

Wij geloven sterk in het belang van de sociale omgeving van jongeren. Door plezier en sport op een unieke manier te combineren willen we onvergetelijke belevingen creëren – voor en door jongeren. Belevingen met bijzondere aandacht voor de groepsdynamiek en het mentale en fysieke welzijn.

Daarom zetten we als sociaal geëngageerde en toonaangevende organisatie de persoon (zowel kind, monitor als ouder) centraal in onze werking.

VISIE

Waarvoor we staan

YES Events staat voor: Youth, Experience, Sports.

Je las het hierboven al: wij gaan voor unieke belevingen waarbij sport en plezier centraal staat, gemaakt door en voor jongeren.

En dan bedoelen we àlle jongeren. Van bij het begin investeren we extra in jongeren die met andere kansen door het leven moeten gaan. We vinden het belangrijk dat onze activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn, en met respect voor de maatschappij en het milieu.

Check ons Young Charity initiatief

De uniekheid van onze activiteiten halen we uit onze opgebouwde expertise en nood aan innovatie. Met ons dynamisch denkend team zijn we steeds op zoek naar de allerbeste kwaliteit, van monitorenwerking tot activiteiten en locaties.

Zelf meewerken aan die kwaliteit?

“IMAGINE AS A FUTURE POSSIBILITY”

Met YES Events gaan we altijd verder. We zijn allergisch aan stilstaan en vastroesten, dus doen we gewoon. Mét nadenken. Dromen, uitwerken, doen, evalueren en weer bijstellen. Deze succesformule zorgt ervoor dat we elk jaar nieuwe kampen aanbieden en nog meer blije gezichten mogen verwelkomen.

STRATEGIE

Hoe we het doen en waar we naartoe willen

Doen we iets meer dan “zomaar dromen en uittesten”? Ja hoor!
Door een brede blik op de toekomst en twee voeten in het heden, blijven we kritisch nadenken. We benutten alle opportuniteiten en kansen – of creëren ze als we overtuigd zijn van de meerwaarde voor jongeren.

We zetten mensen centraal: zowel kinderen en hun ouders als onze werknemers en monitoren. Daarbij communiceren we altijd helder en transparant: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

We geloven sterk in groei: bij jongeren en ook bij onszelf. Daarom investeren we hard in onze customer service en leren we hier dagelijks uit. Want een betere sportbeleving voor jongeren, is een betere beleving voor ons.

Ons team

Thomas Opdenacker

CEO & Founder

Kristof Halasi

Operations Manager

Lennert Van Der Taelen

Business Development Coordinator

Evy Mampaey

Planning Officer

Daan Goossens

Crew Care Officer

Maarten Van De Velde

Warehouse Officer

Wouter Maes

Marketing Coordinator

Frank Goossens

Sales Officer

Kitty De Vos

Sales Officer

Lotte Lenaerts

Recruitment Officer