08u00

Start vooropvang

Elke dag (ook op maandag) voorzien we gratis vooropvang van 08u00 tot 09u00. Er worden geen spelactiviteiten door onze monitoren voorzien, maar we voorzien wel voldoende sport- en spelmateriaal. Zo maken we de vooropvang leuk voor alle kinderen én toeziende monitoren die de aan- en afmeldingen mee begeleiden!

09u00

Start kampdag & ochtendgymnastiek

09u10

Start van de eerste activiteit

Yes, tijd voor de kampactiviteiten! Elke dag verdelen we onder in 4 blokken waarvan er steeds 2 volledig in thema van je kamp zullen plaatsvinden. Deze 2 worden afgewisseld met leuke sport- en spelactiviteiten om je een dag boordevol fun te bezorgen!

10u20

Even op adem komen tijdens het tienuurtje

Tijd voor een korte pauze: even naar het toilet, handjes wassen, iets drinken en een 10-uurtje te eten. Opgelet: breng je eigen tussendoortje mee! Schijnt de zon? Dan smeren we je nog eens extra goed in. Geen zorgen: wij voorzien zonnecrème zodat we zeker geen verbrande neuzen hebben.

10u40

Start van de tweede activiteit

12u00

Middagpauze: tijd om te eten

12u30

Tijd om te ontspannen

Je krijgt een extra pauze om even je eten te laten zakken en vrij te spelen met al je nieuwe vrienden. De jongste kinderen (3 – 4 jaar) nemen pauze tot 13u30 om extra krachten op te doen!

13u00

De namiddagactiviteit gaat van start

14u20

Even op adem komen tijdens de pauze

Tijd voor een korte pauze: even naar het toilet, handjes wassen, iets drinken en een tussendoortje eten! Opgelet: ook het tussendoortje in de namiddag moet je zelf meebrengen. Schijnt de zon nog altijd? Dan smeren we je opnieuw in met onze zonnecrème; die moet je dus niet zelf meenemen.

14u40

De laatste activiteiten starten

15u50

Afsluitmoment

Het einde van de kampdag is aangebroken, we sluiten samen af. Je ouders kunnen je vanaf 16u00 komen ophalen. Zijn ze nog even aan het werk? Dan verleng je je plezier in onze na-opvang!

16u00

Einde kampdag & start naopvang

Elke dag voorzien we gratis na-opvang van 16u00 tot 17u30. Opgelet: op vrijdag is er maar tot 17u00 na-opvang. In de opvang worden er geen spelactiviteiten door onze monitoren voorzien, maar is er wel voldoende sport- en spelmateriaal voor alle kinderen én toeziende monitoren die de aan- en afmeldingen mee begeleiden.

17u30

Einde naopvang

De dag zit er helemaal op! Blijf je slapen op één van onze internaat kampen? Dan voorzien we uiteraard nog een leuke avond vol activiteiten!

Klaar om op kamp te gaan?

Bekijk onze kampen