07:45

Start vooropvang

Elke dag (ook op maandag) voorzien we gratis vooropvang van 07u45 tot 09u00. Er worden geen spelactiviteiten door onze monitoren voorzien, maar we voorzien wel voldoende sport- en spelmateriaal. Zo maken we de vooropvang leuk voor alle kinderen én toeziende monitoren die de aan- en afmeldingen mee begeleiden!

09:00

Start kampdag & ochtendgymnastiek

09:10

Start van de eerste activiteit

Yes, tijd voor de kampactiviteiten! Elke dag verdelen we onder in 4 blokken waarvan er steeds 2 volledig in thema van je kamp zullen plaatsvinden. Deze 2 worden afgewisseld met leuke sport- en spelactiviteiten om je een dag boordevol fun te bezorgen!

10:20

Even op adem komen tijdens het tienuurtje

Tijd voor een korte pauze: even naar het toilet, handjes wassen, iets drinken en een 10-uurtje te eten. Opgelet: breng je eigen tussendoortje mee! Schijnt de zon? Dan smeren we je nog eens extra goed in. Geen zorgen: wij voorzien zonnecrème zodat we zeker geen verbrande neuzen hebben.

10:40

Start van de tweede activiteit

12:00

Middagpauze: tijd om te eten

12:30

Tijd om te ontspannen

Je krijgt een extra pauze om even je eten te laten zakken en vrij te spelen met al je nieuwe vrienden. De jongste kinderen (3 – 4 jaar) nemen pauze tot 13u30 om extra krachten op te doen!

13:00

De namiddagactiviteit gaat van start

14:20

Even op adem komen tijdens de pauze

Tijd voor een korte pauze: even naar het toilet, handjes wassen, iets drinken en een tussendoortje eten! Opgelet: ook het tussendoortje in de namiddag moet je zelf meebrengen. Schijnt de zon nog altijd? Dan smeren we je opnieuw in met onze zonnecrème; die moet je dus niet zelf meenemen.

14:40

De laatste activiteiten starten

15:50

Afsluitmoment

Het einde van de kampdag is aangebroken, we sluiten samen af. Je ouders kunnen je vanaf 16u00 komen ophalen. Zijn ze nog even aan het werk? Dan verleng je je plezier in onze na-opvang!

16:00

Einde kampdag & start naopvang

Elke dag voorzien we gratis na-opvang van 16u00 tot 18u00. Opgelet: op vrijdag is er maar tot 17u00 na-opvang. In de opvang worden er geen spelactiviteiten door onze monitoren voorzien, maar is er wel voldoende sport- en spelmateriaal voor alle kinderen én toeziende monitoren die de aan- en afmeldingen mee begeleiden.

18:00

Einde naopvang

De dag zit er helemaal op! Blijf je slapen op één van onze internaat kampen? Dan voorzien we uiteraard nog een leuke avond vol activiteiten!

Klaar om op kamp te gaan?

Bekijk onze kampen