08u00

START VAN JE DAG (VROEGE SHIFT) & START VOOROPVANG

Sta je op de vroege shift dan start je dag om 08u00, je bent telkens 15 min. op voorhand aanwezig. Op de eerste dag overloopt de hoofdmonitor nog even alle afspraken met het team, zo kan de kampweek vlot beginnen.

09:00

START VAN JE DAG (LATE SHIFT) & START KAMPDAG

Heb je de late shift dan heb je geen vooropvang en start je dag om 09u00, ook hier ben je steeds 15 min. op voorhand aanwezig. Je begroet je medemonitoren en vliegt er meteen in! De hoofdmonitor overloopt samen met jou en je medemonitoren alle afspraken van het kamp. Zo kan je snel aan de slag.

09:10

Activiteiten - blok 1

Yes, tijd voor de kampactiviteiten! Elke dag verdelen we onder in 4 blokken waarvan er steeds 2 volledig in thema van je kamp zullen plaatsvinden. Voor elke blok voorzien we spelfiches waardoor je meteen aan de slag kan gaan.

10:20

KORTE PAUZE VOORMIDDAG

Tijd voor een korte pauze: even naar het toilet met je groep, handjes wassen, iets drinken en een 10-uurtje te eten. Schijnt de zon? Dan smeren we de groep in met onze zonnecrème.

10:40

Activiteiten - blok 2

12:00

MIDDAGPAUZE: TIJD OM TE ETEN

Heb je de late shift dan heb je tijdens de eerste helft van de pauze middagtoezicht. Tijdens de middagpauze eten de kids hun boterhammen op en hou je hierop toezicht.
Na je shift tijdens de middagpauze, geniet je gedurende 30 min. van je welverdiende pauze en eet jij je boterhammen op.

12:30

Middagpauze: even ontspannen

Heb je de vroege shift dan heb je tijdens de 2de helft van de pauze middagtoezicht. Tijdens de middagpauze kunnen de kids even ontspannen en hou je hierop toezicht. Voor de jongste kinderen (3 – 4 jaar) is er een extra pauze, zij starten terug met de activiteiten om 13u30. Voor je shift tijdens de middagpauze, geniet je gedurende 30 min. van je welverdiende pauze en eet jij je boterhammen op.

13:00

Start activiteiten - blok 3

14:20

Korte pauze namiddag

Tijd voor een korte pauze: even naar het toilet met je groep , handjes wassen, iets drinken en een tussendoortje eten! Schijnt de zon nog altijd? Dan smeer je je groep opnieuw in met onze zonnecrème.

14:40

Activiteiten - blok 4

Oh jee: De laatste sport- en spelblok is al aangebroken! Je geeft nog een laatste keer alles zodat de kinderen moe maar voldaan naar huis kunnen gaan.

15:50

Afsluitmoment

Het einde van de kampdag is aangebroken, we sluiten samen af. De ouders kunnen de kinderen vanaf 16u00 komen ophalen.

16:00

Einde kampdag & start naopvang

16:30

EINDE VAN JE DAG (VROEGE SHIFT)

De monitoren van de vroege shift mogen naar huis. Jullie dag zit erop!

17:30

EINDE NAOPVANG & EINDE VAN JE DAG (LATE SHIFT)

Het einde van de dag is aangebroken. De monitoren van de late shift sluiten de locatie volledig af. Indien het laatste kind sneller dan 17u30 wordt opgehaald mag je uiteraard vroeger naar huis vertrekken!

Klaar om kamp te geven?

Zoek jobs