07:30

Start van je dag (met opvang)

Op de eerste dag van het kamp start elke monitor om 07u30. De hoofdmonitor overloopt nog even alle afspraken met heel je team, zo kan de kampweek vlot beginnen. De rest van de week start je enkel om 07u30 als je vooropvang hebt!

07:45

Begin van de vooropvang

08:30

Start van je dag (zonder opvang)

Als je geen vooropvang hebt start je dag om 08u30. Je begroet je medemonitoren en vliegt er meteen in! Jij bent mee verantwoordelijk om toezicht te houden bij de kinderen die reeds aanwezig zijn in de opvang.

09:00

Start kampdag & ochtendgymnastiek

09:10

Activiteiten - blok 1

Yes, tijd voor de kampactiviteiten! Elke dag verdelen we onder in 4 blokken waarvan er steeds 2 volledig in thema van je kamp zullen plaatsvinden. Voor elke blok voorzien we spelfiches waardoor je meteen aan de slag kan gaan.

10:20

Korte pauze voormiddag

Tijd voor een korte pauze: even naar het toilet met je groep, handjes wassen, iets drinken en een 10-uurtje te eten. Schijnt de zon? Dan smeren we de groep in met onze zonnecrème.

10:40

Activiteiten - blok 2

12:00

Middagpauze: tijd om te eten

Heb je middagtoezicht? Dan eet je je boterhammen op met de kids en hou je toezicht op spelende kids.
Heb je geen middagtoezicht? Dan geniet je gedurende 1 uur van je welverdiende pauze!

12:30

Middagpauze: even ontspannen

Na het eten is er nog een half uurtje pauze. Voor de jongste kinderen (3 – 4 jaar) is er een extra pauze, zij starten terug met de activiteiten om 13u30.

13:00

Start activiteiten - blok 3

14:20

Korte pauze namiddag

Tijd voor een korte pauze: even naar het toilet met je groep , handjes wassen, iets drinken en een tussendoortje eten! Schijnt de zon nog altijd? Dan smeer je je groep opnieuw in met onze zonnecrème.

14:40

Activiteiten - blok 4

Oh jee: De laatste sport- en spelblok is al aangebroken! Je geeft nog een laatste keer alles zodat de kinderen moe maar voldaan naar huis kunnen gaan.

15:50

Afsluitmoment

Het einde van de kampdag is aangebroken, we sluiten samen af. De ouders kunnen de kinderen vanaf 16u00 komen ophalen.

16:00

Einde kampdag & start naopvang

16:30

Einde van je dag (zonder opvang)

De monitoren zonder naopvang mogen naar huis.

18:00

Einde van je dag (met opvang)

Het einde van de dag is aangebroken, we sluiten de locatie volledig af. Indien het laatste kind sneller dan 18u00 wordt opgehaald mag je uiteraard vroeger naar huis vertrekken!

Klaar om kamp te geven?

Bekijk onze kampen