Opleidingen

Ons opleidingsaanbod geeft jou de kans om jezelf te ontplooien en alle kneepjes van het vak te leren. Jouw persoonlijke én professionele groei staat dan ook centraal!

Online onboarding

Sta jij te popelen om meer te weten te komen over onze werking? Top, want dit onboarding-traject neemt je op interactieve wijze mee in de wereld van YES Events! Welke dingen moet ik absoluut weten? Welke stappen moet ik doorlopen voordat ik een activiteit kan begeleiden? Wie werkt er achter de schermen? Je krijgt een antwoord op al deze vragen!

online opleiding per functie

Ben jij een nieuwe monitor, logistieke monitor, hoofdmonitor, crew coach of fotograaf maar heb je nog niet alle nodige informatie? Don’t worry! Deze online opleiding biedt een antwoord op jouw meest prangende vragen! Op een toffe én interactieve manier leer je alle praktische zaken kennen. Daarnaast krijg je basisvaardigheden aangeleerd zodat jij helemaal klaar bent om aan de slag te gaan!

fysieke opleidingsdag

Om je als (hoofd)monitor voor te bereiden op het begeleiden van activiteiten bieden we jou de mogelijkheid om een fysieke opleidingsdag te volgen. Hierbij zetten we in op jou traject als (hoofd)monitor en is het onze missie om jou middels leerrijke en plezant workshops helemaal ready te maken om in the field te gaan! Je leert gepast te communiceren met de kids, de ouders én je medemonitoren. Kortom we maken van jou de ultieme YES’er!

Na het volgen van dit opleidingstraject ontvang je geen officieel animatorattest maar kan je wel aan de slag in onze organisatie. Indien je graag een erkend attest wil, kan je dit behalen bij een erkende organisatie.