Opleidingen

Ons opleidingsaanbod geeft jou de kans om jezelf te ontplooien en alle kneepjes van het vak te leren. Jouw persoonlijke én professionele groei staat dan ook centraal!

Online onboarding

Sta jij te popelen om meer te weten te komen over onze werking? Top, want dit onboarding-traject neemt je op interactieve wijze mee in de wereld van YES Events! Welke dingen moet ik absoluut weten? Welke stappen moet ik doorlopen voordat ik een activiteit kan begeleiden? Wie werkt er achter de schermen? Je krijgt een antwoord op al deze vragen!

online opleiding per functie

Ben jij een nieuwe monitor, logistieke monitor, hoofdmonitor, area manager, of fotograaf maar heb je nog niet alle nodige informatie? Don’t worry! Deze online opleiding biedt een antwoord op jouw meest prangende vragen! Op een toffe én interactieve manier leer je alle praktische zaken kennen. Daarnaast krijg je basisvaardigheden aangeleerd zodat jij helemaal klaar bent om aan de slag te gaan!

fysieke opleidingsdag

Om je als monitor voor te bereiden op het begeleiden van activiteiten zal je een opleidingsdag volgen. Onze leerrijke en plezante workshops én onze YES-game maken jou helemaal ready om in the field te gaan! Je leert communiceren met kids én ouders en komt alles te weten over het begeleiden van de activiteiten! Bovendien krijg je de kans om je ware picasso naar boven te halen! Kortom: je leert er alle kneepjes van het vak!

Na het volgen van dit opleidingstraject ontvang je geen officieel animatorattest maar kan je wel aan de slag in onze organisatie. Indien je graag een erkend attest wil, kan je dit behalen bij een erkende organisatie.