Over ons

YES Events is een jonge, dynamische en sterk groeiende organisatie waar plezier en sport centraal staan. YES Events wil kinderen van alle leeftijden aanzetten tot meer bewegen in een toffe groepssfeer. Met merken als YES Sportkampen, YES Sportdagen en YES Workshops wordt die boodschap zo breed mogelijk verspreid.

MISSIE, VISIE EN WAARDEN

YES EVENTS vzw is een organisatie die opgericht werd door twee creatieve sportievelingen maar telt ondertussen al meer dan 400 monitoren die de boel draaiende houden.

Wat in 2013 begon als YES Sportkampen is na enkele jaren snel uitgegroeid tot een bruisende vzw die ook sportdagen, workshops en andere activiteiten organiseert.

Doorheen de jaren hebben de YES Sportkampen zich als een gevestigde waarde op de markt kunnen plaatsen. Met behulp van gediplomeerde monitoren en een creatieve invalshoek wordt een perfecte balans gevonden tussen sport, plezier en vriendschap. Dit is het kloppende hart van de organisatie.

YES Events staat nooit stil. Het huidige aanbod wordt steeds geƫvalueerd en verbeterd. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe invalshoeken om nog meer mensen aan te steken met hun passie voor sport en plezier.

Ons team

Thomas Opdenacker

CEO & Founder

Kristof Halasi

Operations Manager

Lennert Van Der Taelen

Sales Officer

Fien Vanden Wyngaerd

Planning Coordinator

Fenke Schraepen

Business Development Coordinator

Maarten Huens

Warehouse Officer

Wouter Maes

Marketing & Customer Care Coordinator

Frank Goossens

Crew Care Officer

Kamiel Van Den Eeckhaut

Recruitment Officer

Kitty De Vos

Sales Officer