Functies

Ben je minimum 17 jaar en werk je graag met kinderen óf achter de schermen bij een grote organisatie? Dan hebben wij de perfecte job voor je. Naast een geweldige ervaring, kan je ook een centje bijverdienen.

SPORTKAMPEN

MONITOR

Onze monitoren (min. 17 jaar) hebben een passie voor kinderen en sport. Je bent een hele dag in de weer met de kids en zorgt voor een onvergetelijke dag vol sportplezier. Dat Lars wat stiller is en Emma hoogtevrees heeft heb jij al lang gezien. Je zorgt er dan ook voor dat Lars vriendjes maakt en je stelt Emma gerust dat ze helemaal veilig is in jouw handen. Activiteiten begeleiden of meedoen is geen enkel probleem voor je, want dit heb je al eerder gedaan bij de jeugdbeweging of je sportvereniging.

HOOFDMONITOR

Als hoofdmonitor (min. 19 jaar) ben je verantwoordelijk voor jouw locatie en hou je alles ter plekke in de gaten. Er zijn namelijk verschillende sportkampen gaande op je locatie en het is dankzij jouw overzichtelijk oog dat alles goed verloopt. Onze monitoren én ouders kunnen bij jou terecht voor vragen en dankzij je uitgebreide ervaring help je hen meteen verder.

CREW COACH

Als crew coach (min. 21 jaar) ben je verantwoordelijk voor een aantal locaties. We verwachten dus niet alleen ervaring met kampwerking maar ook een scherpe neus voor organisatie. Je bent niet alleen een eerste aanpreekpunt maar bent ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de sportkampen. Dit doe je door de hoofdmonitoren bij te staan in moeilijke situaties, feedback, tips en tricks te geven. Bovendien ben jij de directe communicatielijn tussen de hoofdmonitoren op jouw locaties en de YES Office. Je beschikt over een geldig rijbewijs en wagen.

LOGISTIEKE MONITOR

Behendige Belle of handige Harry? Dan zit je hier goed! Als logistieke monitor weet jij waar al het materiaal in onze opslagplaats staat en bezorg je dit vrijdag of zaterdag op de locatie van onze sportkampen. Zo kunnen de kids en monitoren maandag supervlot aan een nieuw avontuur starten! Via onze handige registratietool kan je ons meteen laten weten welk materiaal stuk of vermist is zodat alles vlot opgevolgd wordt. Een rijbewijs is een must!

ALLROUND MONITOR

Jij bent ons vliegende hulp in noodgevallen. Ook aanvaardbaar: rijdende hulp. Met een geldig rijbewijs op zak en een eigen wagen spring je graag in voor zieke collega’s. Je zoeft elke dag naar een andere locatie om extra hulp te bieden want collega-monitoren uit de nood helpen doe jij als de beste. Niet opgeroepen? Dan ontvang je een standby-vergoeding. Beam me up, Scotty!

LOCAL ALLROUND MONITOR

Een afwezige monitor op een bepaalde kamplocatie? It’s no problem for you! Als monitor to the rescue schiet jij meteen te hulp. Met enorm veel excitment zet jij jezelf in om de kinderen een fantastische kamp te bezorgen. Jij kiest zelf op welke locatie jij local allround monitor wordt, je zal ook enkel op deze locatie worden ingeschakeld. Schakelen wij jouw hulp niet in? Dan ontvang je een standby-vergoeding voor die dagen.

FOTOGRAAF / CAMERAMAN- OF VROUW

Een camera kent geen geheimen meer voor jou. Je bent creatief, en houdt van flexibiliteit. Lange afstanden schrikken je niet af. Met je eigen camera ga jij elke dag onze activiteiten af om ze ‘in the picture’ te zetten. Vlot omgaan met kinderen is voor jou geen probleem, je weet al snel hun aandacht te trekken. Achteraf weet je de gemaakte sfeerbeelden ook te bewerken en om te zetten in een geslaagd fotoalbum of aftermovie. Een eigen auto is vereist!

EVENTS

MONITOR

Als monitor tijdens events (min. 17 jaar) heb je dezelfde passie voor kinderen en sport als tijdens een sportkamp. Gedurende deze events geef je een bepaalde activiteit tijdens een workshop of een sportdag voor één van onze klanten. Flexibiliteit is in deze rol van enorm belang. Je gaat aan de slag met kinderen van diverse scholen en gemeentes met elk hun eigen noden. Door jezelf flexibel op te stellen bereik jij het beste resultaat. Happy deelnemers! Bovendien kan je als monitor events jouw werktijden perfect op jouw eigen agenda afstemmen. Inplannen maar!

HOOFDMONITOR

Als hoofdmonitor tijdens een event (min. 19 jaar) ben je verantwoordelijk voor één van onze events die we organiseren voor één van onze klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant ter plaatse, je zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en dat de deelnemers een toffe workshop of sportdag hebben. Bovendien ondersteun je de monitoren tijdens jouw event wanneer nodig. Ook in deze rol is flexibiliteit een enorme meerwaarde en zorg je ervoor dat we die perfecte evaluatie van onze klanten ontvangen.