Functies

Ben je minimum 18 jaar en werk je graag met kinderen óf achter de schermen bij een grote organisatie? Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is één van de onderstaande functies op jouw lijf geschreven!

Vergoedingen

Naast een geweldige ervaring, kan je ook een centje bijverdienen. Heb je een monitorendiploma op zak en wil je als monitor een sportkamp begeleiden? Dan ga je aan de slag onder het monitoren- en vrijwilligersstatuut en ontvang je als monitor met diploma 375 euro per week! Deze vergoeding is belastbaar. Hoeveel er precies wordt ingehouden, hangt af van je persoonlijke situatie.

Wil je een sportdag, workshop of birthday begeleiden? Dan ga je aan de slag onder het studentenstatuut (of eventueel het monitorenstatuut) en ontvang je als monitor met diploma 10 euro per uur.

Heb je geen monitordiploma? Don’t worry! Ook zonder diploma kan je bij YES Events aan de slag. Meer informatie over de statuten en vergoedingen vind je op onze FAQ-pagina.

Kijk snel hieronder welke functie het best bij je past.

MONITOR

Onze monitoren (min. 18 jaar) hebben een passie voor kinderen en sport. Je bent een hele dag in de weer met de kids en zorgt voor een onvergetelijke dag vol sportplezier. Dat Lars wat stiller is en Emma hoogtevrees heeft heb jij al lang gezien. Je zorgt er dan ook voor dat Lars vriendjes maakt en je stelt Emma gerust dat ze helemaal veilig is in jouw handen. Activiteiten begeleiden of meedoen is geen enkel probleem voor je, want dit heb je al eerder gedaan bij de jeugdbeweging of je sportvereniging.

HOOFDMONITOR

Als hoofdmonitor (min. 21 jaar) hou je alles ter plekke in de gaten. Er zijn namelijk verschillende sportkampen gaande op je locatie en het is dankzij jouw overzichtelijk oog dat alles goed verloopt. Onze monitoren én ouders kunnen bij jou terecht voor vragen en dankzij je uitgebreide ervaring help je hen meteen verder.

AREA MANAGER

Area managers zijn verantwoordelijk voor een aantal locaties. We verwachten dus niet alleen ervaring met kampwerking maar ook een scherpe neus voor organisatie. Jij bent de noodlijn voor onze hoofdmonitoren: als zij het even niet meer weten dan help je hen verder met je kalme en vriendelijke aanpak. Je bent minimum 24 jaar en beschikt over een geldig rijbewijs en wagen.

LOGISTIEKE MONITOR

Handige Harry of behendige Belle? Dan zit je hier goed! Als logistieke monitor weet jij waar al het materiaal in onze opslagplaats staat en bezorg je dit vrijdag of zaterdag op de locatie van onze sportkampen. Zo kunnen de kids en monitoren maandag supervlot aan een nieuw avontuur starten! Via onze handige registratietool kan je ons meteen laten weten welk materiaal stuk of vermist is zodat alles vlot opgevolgd wordt. Een rijbewijs is een must!

ALLROUND MONITOR

Jij bent ons vliegende hulp in noodgevallen. Ook aanvaardbaar: rijdende hulp. Met een geldig rijbewijs op zak en eigen wagen spring je graag in voor zieke collega’s. Je zoeft elke dag naar een andere locatie om extra hulp te bieden want collega-monitoren uit de nood helpen doe jij als de beste. Dankzij je onuitputtelijk enthousiasme en flexibiliteit vind je het geen enkel probleem om af en toe ook een week op dezelfde locatie te helpen. Beam me up, Scotty!

FOTOGRAAF / CAMERAMAN- OF VROUW

Een camera kent geen geheimen meer voor jou. Je bent creatief, en houdt van flexibiliteit. Lange afstanden schrikken je niet af. Met je eigen camera ga jij elke dag onze activiteiten af om ze ‘in the picture’ te zetten. Vlot omgaan met kinderen is voor jou geen probleem, je weet al snel hun aandacht te trekken. Achteraf weet je de gemaakte sfeerbeelden ook te bewerken en om te zetten in een geslaagd fotoalbum of aftermovie. Een eigen auto is vereiste!